Téma: Update Malého systému 4.30
Mám zakúpenú od vás verziu Formica 4.30 ako ju abgrejdujem na verziu 4.40 ? Ïakujem
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Diskusní fórum k návrhovému systému Formica » Dotazy a náměty k programu Layout » Update Malého systému 4.30
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám zakúpenú od vás verziu Formica 4.30 ako ju abgrejdujem na verziu 4.40 ? Ïakujem
Upgrade z verze 4.30 na "alespoň stejně velkou" 4.40 je ve všech případech placený; ceny byste našel v tabulce na stránce www.formica.cz/cenik.html v předposledním sloupci. Upgrade můžete objednat u Ing. Hamáčka na telefonu (+420) 603 540 067 nebo e-mailem na info@formica.cz .
Z Vašeho dotazu bohužel nepoznám, máte-li klíč HASP. (Můžete mi napsat např. sériové číslo své instalace?) V kladném případě si můžete stáhnout také instalační sady verze 4.40 a i bez licenčního certifikátu je užívat s omezením, jaké měl někdejší tzv. Malý systém. (Můžete v nich dokonce nahradit stejnojmenné soubory podstatně pokročilejší testovací verzí z archivu, zmíněného v tomto fóru.)
Pokud jste měl koupený jen Malý systém, připravujeme také prodej dvou menších verzí, a sice s omezením 80 součástek a 300 vývodů, anebo 120 součástek a 500 vývodů.
Dobrý večer p.Horský.Mám zakúpenú od vás verziu Formica 4.30 .??íslo 730/350/6000.Myslím že mám verziu 80 súčiastok a 300 vývodov.V tom čase mi prišla iba jedna disketa.Potom po registrácii som dostal po zaplateni diskety tri.Odvtedy s programom pracujem tak.Takže ako dalej.
Dobrý den, zdá se mi, že by pro Vás vhodným upgradem mohl být systém verze 4.40 s omezením 80 / 300. Požádal jsem Ing. Hamáčka, aby Vám napsal na Vaši e-mailovou adresu.
Jinak čísla 730/350/6000, která uvádíte, zřejmě nejsou sériové číslo Vaší instalace, ale právě její současná omezení (70 součástek, 350 vývodů, 6000 prvků).
Ako zistím čísla inštalácie, prosím?Ïakujem
Verze 4.30 měla About Box takovýto
a sériové číslo je v něm uvedeno hned za "S/N".
Dobry den mam zakupeny "Maly system 4.30". HASP kluc nemam. Cislo licencie 9384. Chcel by som upgradovat na 4.40. Ako mam postupovat.
Dobrý den,
Ing. Hamáček by Vás měl kontaktovat na Vašem e-mailu, případně na adrese, kterou jste mu zadal při registraci výše uvedeného S/N.
Kdyby se v čemkoliv vyskytl problém (doba dovolených apod.), prosím spojte se přímo se mnou (horsky@formica.cz nebo +420+272762440).
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Diskusní fórum k návrhovému systému Formica » Dotazy a náměty k programu Layout » Update Malého systému 4.30